Un făgărăşean s-a dat cu maşina peste cap la Perşani

Un făgărăşean ghinionist s-a răsturnat cu maşina într-o curbă pe Dealul Perşaniului, după ce un alt şofer i-a tăiat calea. Accidentul s-a produs joi, 10 aprilie, în jurul orelor 14.00. Făgărăşeanul I.I. de aproximativ 50 de ani se întorcea de la Braşov cu soţia. DSCN5048

Acesta a spus că după ce a coborât Dealul Perşaniului, venind spre Făgăraş, a observat că pe sensul lui de mers se afla un alt autovehicul, angajat într-o depăşire.

Ca să evite impactul, făgărăşeanul a tras de volan spre dreapta, dar ghinionul lui a fost să derapeze cu maşina, să se rostogolească şi să ajungă în şanţ. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a transportat-o pe soţia făgărăşeanului la spital din cauza unor contuzii superficiale craniene, iar poliţiştii l-au condus pe bărbat la secţie pentru a da mai multe amănunte cu privire la cauzele accidentului.

Şi familia făgărăşenilor s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Din fericire, când au ajuns acolo, copiii celor doi soţi au respirat uşuraţi, văzând că toţi au scăpat cu viaţă.

Proaspat Alb
JTTI
Sezar Forest - soferi profesionisti
Liceul Senchea
Florian Shaorma

 

(Alexandru Socaciu)

DSCN5051


Apreciază
Distribuie