Şef nou la Complexul de Servicii Victoria

Complexul de Servicii Victoria are un nou şef. Centrul de plasament ,,Azur” pentru copii şi tineri şi Centrul ,,Castanul” pentru vârstnici, ambele alcătuind Complexul de Servicii Victoria, sunt conduse de acum de Olimpia Beca, cea care a mai deţinut pe vremuri această funcţie.

Olimipa Beca şi-a câştigat postul de director în urma unui concurs organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, în subordinea căreia funcţionează complexul. Instituţia cu specific social este finanţată de Consiliul Judeţean.

Beca a devenit şeful Complexului de Servicii începând cu data de miercuri, 25 iunie. A mai fost director aici, în perioada 1989-1990, pe vremea când era numai casă de copii. La ora aceasta Centrul de plasament ,,Azur” numără 76 de copii instituţionalizaţi. Ei intră aici de la vârsta clasei 0 şi pot rămâne până la maxim 26 de ani, dacă urmează o formă de învăţământ de zi. Capacitatea maximă a centrului este de 80 de locuri.

Brutaria Dragus
Demgy
Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI

În ce priveşte centrul pentru vârstnici ,,Castanul”, acesta are 30 de paturi, toate ocupate la momentul de faţă. Beneficiarii Complexului de Servicii, de la adulţi şi până la copii, provin de pe raza întregului judeţ. Clădirile sunt separate ca şi construcţie, dar funcţionează lipite una de alta pe strada Policlinicii.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie