Ce planuri are managerul spitalului pentru următorii trei ani

Laurean Gheţea a devenit pentru a doua oară managerul Spitalului ,,Dr. Aurel Tulbure” În proiectul de management, economistul Gheţea a expus viziunea sa cu privire la îmbunătăţirea serviciilor spitalului pe care îl conduce.

Printre priorităţile sale se numără îmbunătăţirea indicatorilor de eficienţă, cum ar fi indicele de complexitate a cazurilor, pe scurt ICM, sau durata medie de spitalizare, pe scurt DMS, precum şi rata de ocupare a paturilor, în vederea obţinerii unei finanţări mai bune de la an la an pentru cazurile rezolvate.

Acesta spune că îl mai interesează îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere, a bazei materiale şi elaborarea de ghiduri de practică medicală pentru fiecare specialitate în parte, adaptate la spitalul nostru.

Bineînţeles că celebra comasare a spitalului, de care s-a făcut vorbire în ultimii trei ani, nu a dispărut de pe tapet, doar că este costisitoare şi este posibilă numai în funcţie de alocările Primăriei.

Victoria Federal IFN
Reno Depo
curatare tapiterie
Amanet King Onix
Florian Shaorma

Spitalul Făgăraş are o medie de 800 de cazuri rezolvate lunar, iar media decontată de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate este de doar 650 de cazuri externate pe lună.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie