S-a anulat licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Făgăraş – Sighişoara

Orice minune ţine puţin! Părea ireal să avem dintr-odată atâtea autostrăzi şi centuri la Făgăraş. După ce au fost scoase la licitaţie studiile de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a municipiului şi pentru autostrada Sibiu-Făgăraş, CNADNR ne-a mai făcut o surpriză: a scos la licitaţie şi autostrada Făgăraş-Sighişoara!

Aceasta a fost postată pe SEAP la 1 iulie şi privea de fapt revizuirea unui studiu de fezabilitate mai vechi pe tronsonul Făgăraş-Sighişoara, care face parte din autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea.

Valoarea estimată era de 17,3 milioane de lei fără TVA. Nu se accepta împărţirea în loturi a acestei secţiuni, iar refacerea studiului trebuia să aibă loc în 12 luni de la data atribuirii contractului.
Criteriul de atribuire al lucrării urma a fi preţul cel mai scăzut. Ofertele se primeau până la termenul limită de 18 august 2015, ora 10.00. Această autostradă nu apare în Master Planul de Transport.

curatare tapiterie
Demgy
Agromar
Amanet King Onix
JTTI
Benzinaria Recea - Pasti 2024

Minunea a durat puţin mai mult de o lună. Licitaţia pentru revizuirea SF-ului autostrăzii Făgăraş – Sighişoara a fost anulată în data de 4 august 2015. Deocamdată nu au fost făcute publice motivele.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie