Circulație feroviară blocată între Făgăraș și Sibiu. Întârzieri de 2 ore ale trenurilor

Circulație feroviară blocată între localitățile Făgăraș și Sibiu, marți, iar trenurile înregistrează întârzieri de aproximativ două ore.

Trenul Regio 2517 care a pornit la ora 11:55 din Gara Făgăraș spre Gara Sibiu s-a defectat pe traseu, în zona localității Voila, după numai 15 minute de la plecare. Garnitura ar fi trebuit să ajungă la destinație la ora 14:11.

Este afectat și trenul InterRegio 1623 cu destinația București Nord-Sibiu, via Făgăraș. Acesta a plecat din Gara de Nord la ora 9:55 și ar fi trebuit să ajungă la destinație la ora 15:38, însă nu poate înainta din cauza trenului defect. Într-unul dintre vagoanele acestuia se află și un grup de turiști canadieni care au pornit cu speranța că vor ajunge în zonă pentru a escalada Vârful Moldoveanu din Munții Făgăraș.

„Este vorba de o defecțiune la locomotivă. Locomotiva de ajutor a plecat de la Sibiu imediat de la declararea defectului, în funcție de condițiile de circulație va ajunge cât mai repede cu putință. Întârzierea estimată este între 90 și 120 de minute”, ne-a declarat purtătorului de cuvânt al CFR Călători, Adrian Vlaicu.

Isoplus Special - Pasti
Amanet King Onix
Monumente funerare
Florian Shaorma - Pasti
Proaspat Alb

Pe site-ul CFR Călători nu apăreau întârzierile aferente la ora publicării acestei știri.

Liviu Ardelean