De Ziua Națională a României, ediție specială a emisiunii „Doza de bucurie” de pe Super FM

Diana Gribincea-Popa aduce muuuultă energie faină, pe 1 Decembrie, în „Doza de bucurie” (88,2 FM).

Făgărășeni remarcabili, oameni de cultură și soliști de muzică populară vor intra în direct, începând cu ora 10, pe Super FM Făgăraș.

Printre invitați este făgărășeanul Ioan Streza – proaspăt absolvent al UNATC I.L. Caragiale din București, care a regizat primul lui spectacol „Frig” de Lars Noren.

Și Chris Simion Mercurian se va adresa ascultătorilor; scriitoare și regizoarea, ea a semnat până în prezent 40 de spectacole de teatru iar împreună cu scriitorul francez Pascal Bruckner a înfiinţat una dintre primele companii de teatru independent din România.

Prima carte i-a fost publicată în 1994, când avea 16 ani; criticul George Pruteanu a numit-o: „…un fel de pui de Cioran în fustă lungă și neagră.”

Monumente funerare
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb
Primaria Soars - Pasti 2024
Florian Shaorma - Pasti
Brutaria Dragus
Demgy
Benzinaria Recea - Pasti 2024

Artiștii de muzică populară care vor ura „La mulți ani” făgărășenilor în direct vor fi Vlăduța Lupău, Robert Târnăveanu și Mirela Mânescu Felea.

Cristina Șerban, membră a Asociației Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP) Milano, care sprijină tinerii din Făgăraș cu tot felul de proiecte va povesti despre ultimul program lansat de GRASP Milano, intitulat „Mentorat pentru Succes”. Datorită acestuia, tinerii făgărășeni  au posibilitatea să întâlnească un mentor care să le ofere  sprijin si consiliere pentru a face următorul pas atât la nivel personal cât și profesional.

Cu multă bucurie va intra în direct și Andrei Bica-Popi, făgărășeanul care a vândut sute de ceasuri americanilor și elvețienilor, fondatorul Peren Watches, brandul de ceasuri elvețiene cu ADN românesc.

De asemenea, într-o zi atât de importantă pentru toți românii, Constantin Băjenaru, cercetător științific în cadrul Muzeului „Valer Literat” din Făgăraș va povesti despre făgărășenii care au participat la înfăptuirea Marii Unirii și la sărbătorirea triumfului Națiunii Române.


Apreciază
Distribuie