A doua încercare pentru azil

După ce a făcut obiectul unei licitaţii publice fără ofertanţi, timp de o lună de zile, azilul a fost scos din nou la licitaţie de primărie, în speranţa că se va găsi vreun ONG prin ţară dispus să-l administreze, atât în condiţiile cerute de municipalitate, cât şi în vederea transformării lui într-o afacere aducătoare de profit.

La a doua încercare, căminul de bătrâni de pe strada Verde şi-ar putea găsi administrator. Unul care să vină cu dotări şi care să ofere 10 locuri din cele 50 pentru cazurile sociale ale Făgăraşului. Acestea sunt condiţiile.

În schimb, organizaţia non-guvernamentală are tot dreptul să impună limite minime de pensii la internare, iar sumele câştigate să le păstreze ca şi profit după plata angajaţilor.

Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Reno Depo
Spalatoria Aqua Carpet
PSD - alegeri locale 2024
Agromar

Dacă, în schimb, nu se va găsi nici de această dată administrator, autoritatea locală se vede nevoită să îl administreze pe cont propriu. Şi ca nu fie luată prin surprindere a început deja demararea procedurilor de acreditare prin intermediul Serviciului de Asistenţă Socială.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie