A început construcția unei noi săli de sport, la o școală din Făgăraș

O nouă sală de sport este construită în Făgăraș. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere a Școlii Gimnaziale nr. 7, care se vor termina cel mai devreme la 31 decembrie 2023, după ce termenul pentru finalizarea acestora a fost prelungit.

Unitatea de învățământ nu a avut până acum o sală de sport unde elevii să își desfățoare activitățile. Lucrările de modernizare și extindere a școlii sunt în plină desfășurare, a anunțat, miercuri, Primăria Făgăraș.

În prezent se lucrează la consolidarea structurii de rezistență a clădirii, care urmează să fie supraetajată cu un nivel pentru laboratoare și săli de clasă noi.

„Valoarea totală actualizată pentru obiectivul de investiții (…) este de 11.056.932,58 lei. Această investiție face parte din proiectul finanțat din fonduri europene (…) al cărui termen de implementare a fost prelungit până la data de 31.12.2023 prin act adițional la contractul de finanțare. Modernizarea și extinderea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Municipiul Făgăraș a rezultat din nevoia de asigurare a unor spații în care activitățile copiilor să se desfășoare în condiții optime pentru dezvoltare educațională și culturală”, potrivit instituției.

O altă sală de sport se află în construcție la Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”, urmând să fie dată în folosință în anul 2023. Până în acest moment a fost finalizat acoperișul, s-au început procedurile de închidere a lateralelor care vor fi finalizate saptămâna viitoare, după care urmează procedurile de finisaje și dotări interioare.

Sala de sport de la „Densusianu” va fi funcțională din 2023


Apreciază
Distribuie