A treia ediţie de târg tradiţional

În a doua sâmbătă din fiecare lună, Municipiul Făgăraş este gazda producătorilor autentici din Ţara Făgăraşului. Sâmbătă, 13 iulie, cea de-a treia ediţie a Târgului de Produse Tradiţionale al Ţării Făgăraşului îşi deschide porţile făgărăşenilor care vor să cumpere produse autohtone şi naturale.

Cabanute-300x199

Amplasamentul nu se schimbă, rămâne tot în centrul oraşului, în parcul central din faţa Primăriei Făgăraş. Un motiv ar fi şi acela că tot pe acel loc se ţineau diferite târguri de-a lungul vremii, aşa cum este atestat documentar în analele istoriei.

În fiecare din căsuţele amplasate pe pietonala din centrul oraşului cumpărătorii vor găsi câte un produs tradiţional. Fie că e vorba de brânzeturi, dulceţuri, zarzavaturi, peşte sau chiar flori!

Liceul Senchea
Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb
Demgy

Producătorii sunt din toate satele Ţării Făgăraşului. Obiectivele principale ale acestuia constau în sprijinirea mediului rural, în perpetuarea tradiţiilor culturale, gastronomice şi meşteşugăreşti şi în punerea în contact a producătorilor autohtoni cu consumatorii.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie