Accident grav în Făgăraş

Pe Drumul Naţional 1, în Făgăraş, a avut loc un grav accident de circulaţie. acci 1

     O cisternă ce se deplasa prin Făgăraş, din direcţia Braşov spre Sibiu, a lovit un pietonton chiar pe trecere. Tragicul accident a avut loc în apropierea restaurantului Ra&Ra din Făgăraş, la ora 20.53.

     Pietonul, un bărbat în jur de 40 de ani, a fost lovit de autocamion pe trecere proiectându-l pe celălalt sens de circulaţie. Ambulanţa a ajuns la faţa locului la aproximativ 10 minute după producerea accidentului, acordând asistenţă medicală rănitului. După scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Făgăraş, însă de aici medicii l-au trimis pe bărbat la Braşov din cauza stării grave în care se afla.

     În tot acest timp circulaţia în zonă a fost paralizată mai multe minute, după care traficul s-a reluat pe o arteră lăturalnică. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie specializat în astfel de cazuri pentru a face măsurători şi a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările accidentului.

Proaspat Alb
Amanet King Onix
Brutaria Dragus
Agromar
Liceul Senchea

Vom reveni cu amănunte.

Andreea Marga


Apreciază
Distribuie

  1. asta sr fi un motiv în plus sa se respecte interzicerea de tranzitare a orașului cu camioane. centura orașului așa cum e trebuie folosita de camioane.

  2. eu chiar nu inteleg care este logica a celor 27 de persoane care au dat Like la acest articol….sincer voi sunteti inconstienti???

    1. au dat like pt articol…nu stiau stirea si prin intermediul bzf au aflat….ai pus rau pb….cine crezi ca ar da like pt un om calcat de camion?

  3. 10 minute sunt necesare a traversa orasul la picioare iar la o ambulanta? nu este normal

Comentariile sunt închise.