Actrița Medeea Marinescu după ce a vizitat Cetatea Făgăraș: „Un muzeu excepțional”

foto: Fcebook/ Medeea Marinescu

Medeea Marinescu, una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, a vizitat Cetatea Făgăraș și a împărtășit experiența cu fanii, pe Facebook. Actrița a jucat în trecut pe scena Casei de Cultură, alături de Florin Piersic și Marius Manole.

Sute de persoane au reacționat la postarea în care Medeea apreciază Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, invitând oamenii să se oprescă și să-l viziteze dacă trec prin Făgăraș.

„Cetatea FĂGĂRAȘULUI. Un muzeu excepțional, recondiționat și amenajat prin fonduri europene, o particică din istoria noastră păstrată în acest loc grație unor oameni cu adevărat dedicați și care au știut ce să facă pentru a aduce la lumină această cetate din secolul XIII, devenită reședință domnească, apoi depozit în războaiele mondiale și închisoare pentru deținutii politici în perioada comunistă. Dacă treceți prin Făgăraș, opriți-vă sa vedeți acest muzeu. Merită din plin”, este mesajul actriței publicat pe rețeaua de socializare, alături de fotografii realizate la monumentul istoric.

Medeea Marinescu a jucat în trecut pe scena Casei de Cultură, cu sala plină. Făgărășenii au putut-o vedea alături de actorul Marius Manole în piesa de teatru „Fă-mi loc!”, dar și alături de Florin Piersic în „Străini în noapte”, ambele în regia lui Radu Beligan.

Leloland
True Energy
Proaspat Alb
Narin
Monumente funerare
Spalatoria GPC
JTTI

Actrița şi-a început cariera în copilărie, ea apărând prima dată pe marile ecrane la vârsta de 3 ani în filmul „Iarna bobocilor” (1977) regizat de Mircea Moldovan, însă a rămas în memoria tuturor cu rolul din „Maria Mirabela” (1981).


Apreciază
Distribuie