Actrițele Carmen Tănase și Florina Cercel, pe scena Casei de Cultură Făgăraș

Actrițele Carmen Tănase, Florina Cercel, Dana Dogaru și Anca Diniciu vor juca pe scena Casei de Cultură Făgăraș.

Piesa de teatru numită chiar „Actrițele”, va avea loc pe 10 martie, de la ora 19.00. O poveste despre fragilitatea și delicatețea sufletului de artist, ce nu poate fi povestită, ci doar văzută și simțită. Costul unui bilet este 40 de lei, iar pensionarii, elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50%.

Trei prietene bune, pe care în vremea studenției le-a apropiat dragostea mistuitoare pentru teatru, au scos la iveală în fața unui public cuprins de suspans și fascinație, o frântură din frământările de dincolo de cortină.

Florinei Cercel i se potrivește ca o mănușă ipostaza actriței îndelung aclamate pe marile scene europene, actrița celebră pe micul ecran pare să fi fost „creionată” de autor chiar pentru Carmen Tănase, iar povestea actriței ce a renunțat la lumina orbitoare a reflectoarelor pentru zona mai puțin vizibilă, a producției și-a asumat-o într-o manieră foarte convingătoare Dana Dogaru.

Bikeathon 2020
Monumente funerare
Copy Center TMF
Salco

Anca Dinicu întregește peisajul din postura viitoarei actrițe, actualmente studentă la facultatea de actorie. Ea este cea care cu determinarea și curajul vârstei, dar și prin candoarea specifică oricăriu început de drum, găsește cheia spre inima celor trei veterane ale lumii artistice și face ca amintirile să fie descătuşate din cufărul lor și să ajungă direct în sufletul spectatorului.


Apreciază
Distribuie