Acuzat pentru tentativă de viol, refuză arestul preventiv

Tânărul de 16 ani din Bărcut care a fost la un pas să violeze o fetiţă de 12 ani a declarat recurs împotriva deciziei Tribunalului pentru Minori de a-l aresta pentru tentativă de viol. Magistraţii au dispus, vineri, 23 august, reţinerea minorului pe o durată de 24 ore şi au solicitat arestarea lui preventivă pentru 19 zile.

În cursul lunii iunie, Ilie S. a încercat să oblige o fetiţă să întreţină raporturi sexuale, pe când aceasta se afla în casa bunicii din Bărcut, la începutul vacanţei. Profitând de faptul că nu mai era nimeni acasă, a împins-o pe fată într-un pat din bucătărie, după care s-a urcat peste ea. Ca să nu-i fie auzite ţipetele, i-a astupat gura.

În momentul în care încerca să-i desfacă fetei cureaua de la pantaloni, pe uşă a intrat mama copilei. Minora le-a povestit anchetatorilor că nu a fost bătută, iar consăteanul ei nu apucase încă să o violeze. Mama fetei a semnalat cazul la poliţie.

Spalatoria GPC
Demgy
Amanet King Onix
Monumente funerare
JTTI
Proaspat Alb

Pedeapsa prevăzută de lege pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol este de la 5-12,6 ani închisoare şi interzicerea unor drepturi.

(Andreea Marga)


Apreciază
Distribuie