Adina Roșca și Cătălin Doinaș lansează o piesă nouă, la Făgăraș

foto: Liviu Ardelean, bunaziuafagas.info

Cuplul de cântăreți de muzică populară va susține un spectacol alături de alți 14 artiști, la Casa Municipală de Cultură, duminică, 18 martie, de la ora 18.

Adina Roșca și Cătălin Doinaș sunt în focurile pregătirii evenimentului de lansare a unei noi piese care a intrat în repertoriul lor – „Viață dragă”. Cu această ocazie vor sărbători și primul an petrecut alături de cel mai nou membru al familiei, fiul lor, Andrei.

Cei doi artiști le propun făgărășenilor o excursie prin mai multe zone ale țării, iar pentru a realiza acest lucru au invitat prieteni care împărtășesc aceeași pasiune cu ei. Acestora li se vor alătura 12 cântăreți cunoscuți: Maria și Mihai Nemeș, Claudia Olariu și Robert Pumnea, Zorica Savu, Ionela Moruțan, Ileana Lăceanu, Maria Ghinea, Dorina Oprea, Robert Târnăveanu, Flavius Florea și Marius Zgâianu.

Invitatul special al evenimentului prezentat de Văru` Săndel este Elena Merișoreanu.

Amanet King Onix
Spalatoria GPC
JTTI
Proaspat Alb
Demgy
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
Agromar

Spectacolul de muzică populară este organizat cu sprijinul Primăriei Făgăraș, iar intrarea este gratuită pe baza unei invitații pe care o puteți ridica de la Casa Municipală de Cultură. Invitațiile sunt limitate și au scopul de a contoriza numărul spectatorilor, deoarece legislația impune norme de siguranță.


Apreciază
Distribuie