Amenzi de peste 6.000 lei, în doar 3 ore, în Șoarș

Polițiștii au desfășurat o acțiune amplă pe raza localității Șoarș, miercuri, 14 septembrie.

Reprezentanții  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov și ai Secției de Poliție Rurală Voila au verificat dacă sunt respectate ordinea și siguranța publică, normele de conviețuire socială, cele privind circulația pe drumurile publice, precum și de prevenire și combatere a delictelor silvice.

În intervalul orar 17 – 20, oamenii legii au legitimat 38 de persoane, au verificat 30 de autovehicule și patru societăți comerciale, iar pentru abaterile constatate au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.400 lei.

Proaspat Alb
Autopel
UPRUC-CTR
Amanet King Onix
Demgy
Florian Shaorma

Din totalul sancțiunilor aplicate, 10 au fost pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și 2 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.  nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, fiind confiscată suma de circa 260 lei. De asemenea, polițiștii au reținut un certificat de înmatriculare”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor continua astfel de acțiuni și în perioada următoare, pe raza întregului județ.


Apreciază
Distribuie