Arome de 2 milioane de euro, la Făgăraș

Compania Aromatics din Făgăraş, condusă de familia Burzo, aşteaptă o dublare a cifrei de afaceri în acest an, potrivit bizbrasov.ro.

Conducerea preconizează o creștere de până la 2 milioane de euro, după ce a adăugat produse noi în portofoliu şi a intrat pe o linie nouă de business – coloranţii naturali.

Producătorul de arome şi coloranţi naturali pentru băuturi răcoritoare, dulciuri, îngheţată şi produse de patiserie, a ajuns anul trecut la afaceri de peste un million de euro, după 20 de ani de activitate, conform aceleiași surse.

Familia Burzo a achiziționat anul acesta aparatură de cercetare în valoare de 100.000 de euro pentru a obţine gusturi şi reţete noi, și intenționează să deschidă un birou pentru cercetare şi vânzare la Cluj, anul viitor. Peste 50% din producţie merge la export, în ţări precum Belarus, Rusia, Lituania, Austria, Elveţia sau SUA, iar următorul pas  va fi făcut în pieţele din Asia.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

Planurile pentru 2018 nu se opresc aici, hala de producţie și spațiile pentru depozitare din Combinat ar urma să fie extinse. Conducerea face demersuri pentru a obține o linie de finanţare cu fonduri europene în acest sens.

Mai multe detalii, aici.


Apreciază
Distribuie