EXCLUSIV | Erou făgărășean premiat de CJ Brașov

Eroul făgărășean plutonierul major Dumitru Paraschiva va fi premiat de Consiliul Județean (CJ) Brașov, joi, 21 decembrie.

Festivitatea organizată de CJ Brașov este pentru premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare, precum și a sportivilor care s-au evidențiat prin performanțele realizate în acest an pe plan național și internațional.

Decizia aleșilor brașoveni de a premia militarul încadrat la Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte din Făgăraş, vine în urma participării lui la Jocurile paralimpice Invictus.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

La competiția care s-a desfășurat în luna septembrie, în Canada, au participat 550 de militari, din 17 țări, iar Dumitru Paraschiva a obținut locul 5 la Canotaj. În cadrul ceremoniei de premiere de la Brașov îi vor fi acordate o diplomă și un premiu de aproximativ 3000 de lei.

Miliatrul făgărășean a fost rănit în Afganistan, în timpul unei misiuni de intervenţie rapidă și a stat în comă indusă aproape două luni. El este și cetățean de onoare al municipiului nostru începând de anul trecut.


Apreciază
Distribuie