Atenție cui deschideți ușa! Polițiștii făgărășeni au amendat patru bărbați pentru comerț ilicit

foto: Poliția Română

Recent, în mediul online au apărut informații potrivit cărora patru indivizi încearcă să-i păcălească pe unii făgărășeni, susținând că trebuie să le dezinfecteze locuințele.

Poliția Făgăraș s-au sesizat din oficiu și a efectuat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Polițiștii i-au identificat într-o stație de carburanți auto de pe raza municipiului. Cele patru persoane foloseau un autoturism înmatriculat în Ungaria.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbații au desfășurat activități de comerț cu bunuri a căror proveniență nu a putut fi dovedită, motiv pentru care au fost sancționați contravențional în baza Legii 12/1990 privind  protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Eve
Monumente funerare
Dedienne - responsabil calitate
Tractari auto
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

 „IPJ Brașov recomandă tuturor cetățenilor să manifeste prudență și să nu deschidă ușa persoanelor necunoscute, care declară că fac parte din diferite instituții sau societăți, dar nu prezintă  documente în acest sens , de ex. legitimații înseriate, vizate pe anul în curs și  cu fotografia angajatului”, ne-a declarat subcomisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov acționează în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, fiind prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității, a mai menționatul purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov


Apreciază
Distribuie