Au furat o motocicletă și au vândut-o rapid. Doi tineri din Cuciulata, arestați preventiv

Doi bărbați din Cuciulata sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, tăinuire și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii făgărășeni au stabilit că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, doi tineri din satul Cuciulata, județul Brașov, ar fi sustras o motocicletă de pe raza municipiului Făgăraș. Cei doi, în vârstă de 22 ani și 25 ani, ar fi vândut-o unui bărbat de 31 ani, care știa că ar fi fost sustrasă.

Mai mult, în aceeași perioadă, tânărul de 22 de ani ar fi condus două autoturisme pe raza municipiului Făgăraș și în localitățile limitrofe, fără a deține permis de conducere.

Activitatea infracțională a celor doi tineri le-ar fi fost înlesnită de către un alt bărbat, în vârstă de 42 ani, care le-ar fi încredințat autoturismul în vederea deplasării la locul comiterii faptei.

„Miercuri, 18 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș-Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Brașov, Secției 3 Poliție Rurală Voila și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și ai Jandarmeriei Brașov, au efectuat 5 percheziții domiciliare la adresele de domiciliu ale suspecților, ocazie cu care au identificat mai multe mijloace materiale de probă, respectiv 3 motociclete, biciclete, o trotinetă electrică, telefoane mobile pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență”, se arată în buletinul de presă al IPJ Brașov.

La Turcu
Spalatoria GPC
Demgy - locuri de munca
Proaspat Alb
JTTI
Monumente funerare
Moveos

Cei trei bărbați cu vârste de 22, 25 și 31 ani au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Instanța de judecată a emis joi, 19 ianuarie, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile în cazul tinerilor cu vârste de 22, respectiv 25 ani și măsura controlului judiciar în cazul bărbatului în vârstă de 31 ani.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie