Bărbat din Ucea de Sus, evacuat din locuință după ce și-a agresat concubina

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria fac cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, după ce un bărbat și-a agresat fizic concubina și a amenințat-o.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 26 martie 2023, un tânăr, în vârsta de 22 de ani, domiciliat în localitatea Ucea de Sus, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-a agresat fizic concubina iar, în același timp, i-a adresat amenințări.

Față de sesizarea primită, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, situație în care au constatat că au fost îndeplinite condițiile de legalitate pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Narin
Monumente funerare
Amanet King Onix
Proaspat Alb
True Energy
Leloland
Belvedere - revelion 2023

După emiterea ordinului, față de persoana violentă a fost dispusă măsura evacuării din locuință. De asemenea, bărbatului i-au fost aduse la cunoștință și celelalte obligații impuse prin actul emis.

Verificările sunt continuate la acest moment de către polițiști, sub coordonarea procurorului desemnat, urmând a se dispune soluția legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie