Primăria Sâmbăta de Sus preia drumul dintre Mănăstirea Brâncoveanu şi Valea Sâmbetei

Primăria comunei Sâmbăta de Sus va prelua drumul dintre Mănăstirea Brâncoveanu şi Valea Sâmbetei de la Consiliul Judeţean Braşov.

În şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Braşov din 30 martie, aleşii vor dezbate proiectul de hotărâre prin care sectorul de drum DJ 108B va fi transferat autorităţilor comunei amintite, argumentul principal al administraţiei judeţene fiind că artera în cauză nu respectă standardele pentru a fi încadrat ca drum judeţean, potrivit Bună Ziua Brașov.

Sectorul de drum ce urmează a fi transferat este pietruit, are o lungime de 3 km şi o lăţime de aproximativ 4 m. „Acesta se află într-o stare avansată de degradare, iar costurile pentru aducerea acestuia la parametrii de drum judeţean sunt foarte mari, iar calitatea de administrator incumbă riscuri (despăgubiri în caz de accidente datorate stării tehnice a sectorului de drum). În schimb, pentru reabilitarea lui ca drum comunal costurile sunt mai mici”, se arată în documentaţia aferentă proiectului de hotărâre a Consiliului Judeţean Braşov.

JTTI
True Energy
Demgy
Narin
Florian Shaorma
Amanet King Onix

Transferul acestui sector de drum a fost aprobat şi de Consiliul Local al Comunei Sâmbăta de Sus, potrivit sursei citate.


Apreciază
Distribuie