Baza sportivă din Voila, terminată anul acesta

Baza sportivă de la Voila va fi finalizată în acest an. La ora actuală aproximativ 75% din investiţie este gata, iar pentru a putea da baza în folosinţă autorităţile locale au pus deoparte 2 miliarde lei vechi.

„Baza are nocturnă funcţională, are tribune, vestiare şi grupuri sociale cu duşuri. Urmează ca în cursul anului să montăm o instalaţie solară pentru apă caldă, o centrală pe lemne şi să punem gazon. Apoi va putea fi folosită de echipele noastre, chiar dacă etajul vestiarului îl lăsăm de făcut pentru la anul”, spune primarul Ovidiu Şerban.

Baza sportivă de la Voila a înghiţit până acum 5 miliarde, dintre care 2,2 miliarde din bugetul statului. Diferenţa din sumă şi restul până la finalizarea ei provin din „puşculiţa” proprie a comunei Voila.

Sunt trei echipe de fotbal legitimate în comună care vor împărţi baza: Olimpic Voila (Divizia a IV-a), Progresul Voivodeni şi FC Voila (Campionatul Onoare). Însă baza sportivă nu îi este destinată numai fotbalului, fiind vorba de un teren mutifuncţional pe care se mai pot juca baschet, volei, tenis şi handbal.

curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Agromar
Monumente funerare
Amanet King Onix
Firma servicii renovare
Moveos

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie