Bugetul Făgărașului a fost aprobat

Bugetul Făgărașului a fost aprobat în ședința din 29 februarie. Proiectul de hotărâre a trecut de votul Consiliului Local, după ce a fost respins în primele două ședințe.

Bugetul în valoare de peste 270 de milioane de lei a fost aprobat în forma inițială, după ce consilierul PNL, Dan Gavrilă, a votat „pentru” și a fost obținut numărul necesar de 10 voturi.

Demgy
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
JTTI
Agromar
Moveos

„Bugetul a trecut și eu vreau să mulțumesc în numele Executivului, celor care ați votat aceste buget, pentru că este foarte important ca Municipiul Făgăraș să meargă înainte cu proiectele pe care le-a început anii trecuți. Indiferent că au fost diferite pârghii politice pentru ca unii dintre dumneavoastră (…) să nu voteze acest buget din diferite considerente. Eu cred că suntem pe ultima sută de metri, mai sunt trei luni până la alegeri, pe urmă mai sunt câteva lui până predă fiecare mandatul și vin înlocuitorii. Eu cred că aceste lucruri să fie lăsate deoparte, fiecare să-și facă campania așa cum crede, pe ceea ce vrea să facă. Astăzi, după cum s-a văzut, un consilier local PNL, domnul Gavrilă Dan, a spus că s-a săturat de această tevatură pe care o impune partidul, de a nu vota acest buget, și nu mai vrea să fie considerat frânarul municipiului și a votat bugetul, împreună cu cei nouă consilieri locali și îi știm fiecare pe cei care au votat pentru dezvoltarea orașului“, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu, după ce bugetul a fost aprobat.


Apreciază
Distribuie