Căprioară ucisă de mașină, pe DN1

foto: bunaziuafagaras.info

O căprioară a murit după ce a fost lovită de un autoturism, pe DN1, luni dimineața. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Șercaia.

UPDATE

Carosabilul a fost eliberat de angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

„Au intervenit colegii de la Făgăraș. Au ridicat căprioara de pe axul drumului și au lăsat-o în grija reprezentanților poliției, care așteptau o echipă de la Brașov pentru anchetă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP, Robert Elekes.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Proaspat Alb
Liceul Senchea
Brutaria Dragus
Florian Shaorma
Demgy

Animalul încă se află pe carosabil, iar un echipaj de poliție este la fața locului. Polițiștii nu au ridicat cadavrul, preferând să aștepte ajutor.

Șoferii din trafic spun că circulația se desfășoară îngreunat și sunt puși în pericol, după ce oamenii legii au lăsat mașina instituției pe mijlocul drumului, pe avarii.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Braşov, în această dimineaţă a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN1 se află un animal mort. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat că informaţia sesizată se confirmă. Pe mijlocul carosabilului se afla o căprioară moartă, posibil lovită de un vehicul. Poliţiştii continuă verificările. Circulația rutiera se desfăşoară pe ambele sensuri.


Apreciază
Distribuie