Filmul „Pup-o, mă”, un succes la Făgăraș

Alin Panc și Cosmin Seleși / foto: bunăziuafagaras.info

Comedia românească „Pup-o, mă”, în regia Cameliei Popa, a fost un succes la Făgăraș.

Cele peste 400 de bilete puse în vânzare pentru pelicula filmată în satul Răchițele din județul Cluj s-au epuizat aproape instantaneu. Cei prezenți în sală, duminică, au avut ocazia să-i întâlnească pe doi dintre actorii care fac parte din distribuție. Alin Panc și Cosmin Seleși au reintrat în rolurile personajelor, îndemnându-i pe făgărășeni să se bucure de ce au realizat împreună cu colegii lor Jojo, Văru` Săndel și Bebe Cotimanis.

„Dragii mei, e un film frumos, o comedie spumuoasă, cu siguranță nu o să aibă nevoie nime` de subtitrare, că sântiem la Făgăraș, nu sântiem la Ploiești. (râde) Cu siguranță o să vă râdieți și să nu vă abținieți să aplaudați. Să știți că e un film în care nu-i tătu` gri, în care nu se-ntâmplă nimic cu Comunismu`, n-are legătură cu Ceaușescu, cu bai, cu Revoluție, cu năcazuri, cu durere. Nu, dimpotrivă. Îs tri proști, ăăă tri frați (râde din nou) ciobani inocenți și o să vedeți peisaje senzaționale”, a glumit Seleși, în dulcele grai ardelenesc.

JTTI
Spalatoria GPC
Second hand & outlet
Demgy
Proaspat Alb
Cabinet ORL
Mogaldea Therapy

Cum cinematografele din municipiu stau închise de mai mulți ani, fimul a fost proiectat pe un ecran montat pe scena Casei de Cultură. Însă nu a fost o problemă, publicul cinefil a umplut sala instituției până la refuz. Iar hohotele de râs și ropotele de aplauze nu au contenit în timpul și după vizionarea comediei făcută în cel mai pur stil ardelenesc.

„Pup-o, mă” redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație și face haz de necaz. Este povestea a trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care n-au avut prilejul să coboare în sat, de la stână, să pupe o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec ziua cu oile și câinele Bobiță. Când iși pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la Capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat…


Apreciază
Distribuie