Carburant sub 5 lei, în țară. Nu și în Făgăraș

Benzina și motorina s-au ieftinit în toată țara, în ultima lună, datorită micșorării prețului petrolului. 

Preţurile au scăzut cu 60-70 de bani pe litru, la benzină, de la începutul lunii noiembrie până acum, potrivit Economica.net. Carburanții costau sub 5 lei în mai multe orașe din România, vineri. Însă nu și la Făgăraș, unde tarifele de la pompe nu se dau „bătute”.

În Târgovişte, un litru de benzină standard costa, ieri, între 4,96 și 4,99 de lei, iar o stație din Călăraşi afişa un preţ de 4,97 lei/litru. În schimb, cea mai ieftină benzinărie din București o vindea cu 5,03 lei litrul.

Victoria Federal IFN
Liceul Senchea
Brutaria Dragus
Agromar
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti

La Făgăraș, preţul nu a scăzut încă sub pragul de 5 lei, unde stațiile afișau 5,14 lei pentru același tip de benzină, vineri seară. Motorina se vinde în municipiul nostru cu 5,54 de lei la benzinăriile MOL și OMV, în timp ce la stația de lângă gara CFR un litru de motorină Euro 5 este 5,49 lei. Nici la Sibiu prețurile nu sunt sub 5 lei, aici variau între 5,09 și 5,26 lei, ieri.

Totuși, ieftinirile se văd față de luna trecută, acestea fiind generate de scăderea cotaţiilor la produsele petroliere, taxele şi evoluţia cursului de schimb.


Apreciază
Distribuie