Carla`s Dreams și Elena Gheorghe vin la Zilele Făgărașului. În august, trei festivaluri

 „Zilele Făgărașului”, „Medfest” și „Trei seri culturale în inima României” vor avea loc în luna august în Făgăraș. Publicul este așteptat în trei locații diferite din oraș pentru a redescoperi artiștii, cultura și atmosfera electrizantă, pe parcursul a cinci zile.

Programul anunțat de autorități este următorul:

20 – 21 august

După doi ani de pauză, Zilele Făgărașului revin pe stadionul municipal. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 20-21 august. Prima zi este dedicată folclorului și vor urca pe scenă, începând cu ora 14:00: artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra.

Duminică, începând cu ora 16:00, publicul îi va putea urmări pe: DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Totul va culmina cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii.

26 – 28 august

Cavaleri cu spade și topoare vor intra în Cetatea Făgăraș, la prima ediție a Medfest. Tabere și spectacole de dans medieval, expoziție de arme într-un decor specific, spectacole de teatru – sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc în perioada 26-28 august, în cadrul festivalului medieval găzduit de unul dintre cele mai importante obiective turistice din România.

Localnicii și turiștii vor asista la lupte demonstrative, vor putea prelucra fierul și alte materiale în cadrul unor ateliere creative, vor putea lua lecții de mânuire a armelor, de duel sau dans. Atmosfera va fi încinsă de acrobații cu foc și nu vor lipsi statuile vivante sau jocurile și concursurile dedicate copiilor.

Demgy - locuri de munca
Stihl
Amanet King Onix
Senchea
Spalatoria GPC

Programul complet al Medfest va fi publicat la începutul lunii august.

26 – 28 august

Parcul central se transformă din nou în spațiu de agrement pentru „Trei seri culturale în inima României”. Aflat la a doua ediție, evenimentul se va desfășura în aceeași perioadă cu Medfest, însă în Piața Republicii. Atmosfera relaxantă va fi asigurată de interpreți de muzică jazz și folk, iar un spectacol de mimă o va completa.

Spectatorii îi vor vedea și asculta în cadrul evenimentului pe: Traffic Strings, Soul Serenade & Alexandru Olteanu, Walter Ghicolescu, actorul George Ciolan, DJ Popix și DJ Dropside.

Cele trei evenimente sunt organizate de Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș, Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov.

 


Apreciază
Distribuie