Cel mai mare depozit de carburant din Transilvania

primar Paltin Crisitinel

primar Paltin Crisitinel

O investiţie de 4,5 milioane de euro este pe cale să se producă la Şercaia. Un bucureştean a cumpărat fostul patrimoniu al Intreprinderii Forestiere de Stat şi Exploatarea Lemnului Şercaia şi va face cel mai mare depozit de carburant din Transilvania.

,,Noi ne obligăm să-i asigurăm, ca şi la celelalte investiţii, căile de acces şi să-l spijinim în obţinerea avizelor necesare. Acelaşi investitor urmează să mai construiască încă două depozite de carburanţi în ţară, dar de dimeniuni mai mici, unul la Cluj şi celălalt la Arad. Ne bucurăm nu numai prin prisma unei noi contribuţii la bugetul local, ci şi pentru că vor mai fi nişte familii salvate. Vor fi angajaţi şoferi cu atestat de cisternă, manipulanţi, pompieri etc.”, precizează primarul comunei Şercaia, Cristinel Paltin.Sercaia combustibil

Depozitul de carburant va fi construit lângă gară. Aici vor veni cisterne care vor descărca benzina şi motorina în bazine special amenajate pentru asta. De acolo, combustibilul se va distribui în toată zona Transilvaniei.

Deja se lucrează la mega-depozitul de lângă gară şi se preconizează că la mijlocului anului va funcţiona la capacitate maximă.

Second hand & outlet
Monumente funerare
Fantanita Craiesei
Proaspat Alb
JTTI
Cabinet ORL
Florian Shaorma
Spalatoria GPC

Aceasta este a doua investiţie majoră la Şercaia, după ferma de nurci, ridicată anul trecut la ieşirea din localitate înspre Părău.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie