Se apropie Festivalul Buna Vestire

De nouă ani, în fiecare primăvară la Viştea de Sus are loc un festival mai puţin obişnuit pentru timpurile în care trăim: Festivalul de cântări bisericeşti ,,Buna Vestire”.

Pentru că festivalului i s-a dus vestea în tot Ardealul şi multe coruri au trecut pe aici de-a lungul anilor, de la an la an a început să aibă tot mai mulţi participanţi. Organizatorilor le este greu să-l ţină într-o singură zi, aşa că au limitat anul acesta la 10 numărul corurilor participante.

Vor veni corurile din Crihalma, Şinca Nouă, Drăguş, Viştea de Jos, Viştea de Sus, Victoria, Arpaşul de Sus, corul catedralei din Sighişoara, un cor de la Răşinari şi altul de la Gura Râului. Cele de la Sighişoara şi Gura Râului sunt pentru prima dată în concurs, a precizat Gheorghe Tabără, părintele spiritual al festivalului.

Cabinet ORL
Monumente funerare
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Mogaldea Therapy
Fantanita Craiesei

Festivalul de Cântări Bisericeşti va avea loc duminică, 23 martie, fiind la a 9-a ediţie consecutivă. A început în 2006, pe vremea când Gheorghe Tabără era primar al comunei. L-a continuat în fiecare an, chiar şi după ce nu a mai ocupat fotoliul de edil şef.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie