Cine se descurcă cel mai bine în concursurile de pe munte

Cursele de alergare montană de pe crestele Munţilor Făgăraş, anunţate săptămâna trecută şi disputate pe parcursul zilei de ieri, şi-au desemnat câştigătorii. Astfel, primii trei câştigători la categoria „Elite” sunt Viorel-Andrei Palici care a ajuns primul la finish, urmat de Florin Munteanu şi de campionul de anul trecut Ionuţ-Dan Găliţeanu.

„Alergările de deasupra României”, aşa cum au fost denumite în presă, s-au disputat pe cele mai înalte culmi din ţara noastră, Vârful Negoiu (2535m) şi Vârful Moldoveanu (2544m). Cursa de 2X2 a fost una dintre cele mai dificile curse de alergare montană din Europa, întinzându-se pe mai mult de 40 km, cu o diferenţă pozitivă de nivel de peste 4000 m.

Câştigători au fost cei care au format echipa Sponser, adică Silviu Bălan şi Andrei Dumitrescu, care au făcut această cursă în aproximativ trei ore.

Reno Depo
Mobila SH
Sumi Agro - Shigeki
BPM - excavatorist
Amanet King Onix

Mai multe informaţii despre alergările montane ce s-au disputat la sfârşitul săptămânii trecute veţi putea citi în ediţia de mâine a ziarului Bună Ziua Făgăraş, la rubrica sport.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie