Cinema în aer liber, teatru și concursuri, de Ziua Copilului, la Făgăraș

Autoritățile locale pregătesc un adevărat festival al bucuriei, de Ziua Internațională a Copilului.

Copiii vor putea participa la diverse activități și ateliere pregătite special, iar Mickey Mouse vine să se distreze împreună cu ei, pe 1 iunie. Pe tot parcursul zilei se vor putea bucura de un mini parc de distracții cu tobogane, trambulină și nu numai. Seara vor putea urmări unul dintre filmele cu eroul Spider-Man, pe ecranul de cinema care va fi amplasat în fața Casei de Cultură.

„Bucuria copiilor este diferită de cea a oamenilor mari și pentru că se apropie 1 iunie ne dorim ca de ziua lor sufletele celor mici să fie pline, pline de bucurie! Sperăm ca vremea să țină cu noi și dacă veți vedea un strop de ploaie vă așteptăm în fața Casei de Cultură ca să o îndepărtăm strigând cu toții: Ploaie, ploaie nu veni/ Vino într-o altă zi!”, spune directorul instituției culturale, Diana Gribincea Popa.

Programul activităților, de Ziua Internațională a Copilului

Evenimentele vor începe la ora 9:00, când copiii vor putea participa la concursul de alergare „Campion pentru sănătate”, ajuns la a șasea ediție. Copetiția este destinată elevilor făgărășeni înscriși în clasele 0 – 12.

Octano
Salco
Copy Center TMF

Între orele 15:00 și 20:00 vor putea fi creativi la ateliere organizate pe platoul din fața Casei de Cultură, vor fi pictați pe față, vor primi baloane modelate și vor putea realiza fotografii cu mascota Mickey Mouse.

La ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură, actorii Teatrului Arlechino din Brașov vor juca piesa de teatru „Pisicile nearistocrate”.

Seara de 1 iunie se va încheia cu cinema în aer liber! Copiii vor putea să urmărească filmul „Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2D) pe ecranul care va fi amplasat în fața Casei de Cultură Făgăraș.


Apreciază
Distribuie