Micul prinț, pe scena Casei de Cultură

Actorii care au jucat piesa de teatru „Lampio și grăuntele se lumină” se întorc la Făgaraș.

De data aceata vor aduce, pe scena Casei municipale de Cultură, spectacolul „Micul prinț”, pe 18 mai, de la ora 11:00. Este un concept teatru – dans, de Ioana Macarie, adaptat după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry.

Prețul unui bilet este 10 Lei. Acestea pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură, etajul 1, între 09.00 – 17.00. Informații și rezervări la numărul de telefon: 0268 211 929.

Salco
Bilka

„Micul Prinț este un spectacol de teatru – dans despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere și să prețuiască lucrurile valoroase din viața sa – bucuria și jocul, generozitatea, bunătatea și frumusețea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul și uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers și descoperă importanța inocenței în viața matură. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu.

De ce teatru- dans? Dansul este un limbaj universal care transmite emoții și care ”traduce” mesaje complicate pe înțelesul copiilor de orice vârstă, păstrând intacte semnificațiile și complexitatea textului original. Spectacolul bucură în egală măsură spectatorii adulți și copii, pentru că poate fi receptat cu ușurință pe nivele diferite de înțelegere. Pregătiți-vă să fiți deopotrivă fermecați și inspirați de mimică, pantomimă, dans contemporan, balet, dans sportiv și hip – hop! O creație unică, sensibilă și foarte specială!”


Apreciază
Distribuie