Competiție de alergare în Munții Făgăraș, la a treia ediție

Pasiunea pentru munte și dorința de alergare vor fi combinate în competiția sportivă Urlea Eco Trail Run, care ajunge la a treia ediție.

Concursul de alergare montană se va desfășura, mâine, pe potecile turistice ale Munților Făgăraș. Mai precis, în zona Văii Pojorta, a fostei cabane Urlea și a vârfului Urlea, situat la 2473 de metri altitudine.

Zeci de sportivi amatori și profesioniști vor alerga pe trei trasee în cadrul competiției organizate de Clubul Sportiv Țara Făgărașului. Cel mai înalt punct de atins pe parcursul cursei este cabana Urlea.

Traseul, cu o lungime de 24,8 km pentru cursa lungă și 13,8 km pentru cursa medie, cuprinde zone alpine, subalpine și zone de pădure.

Eve
Monumente funerare
Tractari auto
Dedienne - responsabil calitate
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

Începând cu ediția din acest an, pot participa și părinți cu copii. Organizatorii au creat o cursă de 4,2 kilometri, special pentru familii.

Participanții trebuie să aibă experiență în urcatul pe munte, pentru a nu exista riscul unor accidentări. Înscrierile online s-au încheiat, însă vor avea loc și la fața locului, înainte de a fi dat startul. Detalii, aici.


Apreciază
Distribuie