Concurs de realizare a obiectelor din deşeuri

„Deşeurile nu sunt gunoaie” a fost deviza pentru care 5 echipe a câte 4 elevi, doi de la Colegiul Naţional Radu Negru şi alţi doi elevi de la Liceul Teologic Sf. Constantin Brâncoveanu s-au întrecut pentru a crea obiecte artistice din deşeurile Făgăraşului.

A fost a doua ediţie a concursului de reciclare a deşeurilor pentru elevi, organizat de societatea de salubrizare Salco Serv în perteneriat cu şcolile făgărăşene. Concursul s-a desfăşurat luni în sala de festivităţi a Colegiului „Radu Negru”.

Prezent la eveniment, primarul Sorin Mănduc i-a îndemnat pe elevi să recicleze şi să protejeze natura, astfel încât să-i provoace şi pe cei din jur la ecologizare. Primarul a mai amintit că anual, din Făgăraş se strâng 17.000 de tone de deşeuri, însă aproximativ 30% dintre ele sunt reciclabile. DSCN0064

Spalatoria GPC
Agromar
JTTI
Monumente funerare
Florian Shaorma
curatare tapiterie
Proaspat Alb

Elevii au fost coordonaţi de profesorii Alina Mănduc şi Remus Mogoş de la Colegiul „Radu Negru”, şi de diac. Marcel Dobrea şi Daniela Negrilă de la Liceul Teologic, iar juriul a fost format din Victor Marian – şeful Salco Serv, Bogdan Ungureanu – şeful Pieţei din Făgăraş şi Mara Hordean – director operaţional Salco Serv.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie