Conducerea Spitalului Făgăraș, convocată la întâlnire cu ministrul Sănătății

foto: realitatea.net

Ministrul Sănătății se află în vizită oficială la Brașov, marți. Sorina Pintea se întâlnește în această după-amiază cu managerii spitalelor din județ.

La întrunire participă și managerul Spitalului municipal Făgăraș, Persida Țâmboiu și directorul economic Dorina Haneș, la solicitarea DSP Brașov. Nu se știe, deocamdată, care sunt subiectele ce vor fi discutate.

Ulterior, ministrul va vizita și unitatea medicală din Săcele și va avea o întrevedere cu autoritățile locale.

Florian Shaorma
Amanet King Onix
Reno Depo
Brutaria Dragus
Agromar
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN

Sorina Pintea a fost la Brașov și în luna ianuarie, când a prezentat proiectul viitorului Spital Clinic Regional. Ea declara la acea vreme că a fost stabilit numărul de paturi printr-o analiză şi cu încadrare în planul naţional, amintește Observatorul de Brașov.

Spitalul Regional va fi organizat în centre multifuncţionale şi va avea capacitatea de a trata pacienţii în toate specialităţile medicale importante. Acesta va beneficia de tehnologii avansate și va fi dotat cu echipamente medicale şi aparatură de înaltă performanţă. Spitalul Regional va fi construit pe o suprafaţă de peste 11 ha şi va avea o structură de 849 paturi pentru spitalizare continuă şi 64 pentru spitalizare de zi.


Apreciază
Distribuie