Consiliul Județean cumpără microbuze şcolare electrice

fotografie cu caracter ilustrativ: sursadevest.ro

Consiliul Judeţean va cumpăra 25 de vehicule hibrid, atât cu capacitatea de 16 locuri, cât şi de 22 de locuri.

Cinci dintre acestea sunt destinate Centrului Școlar de Educație Incluzivă Brașov, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Brădet-Săcele, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș, Școlii Profesionale Speciale Codlea şi Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Brașov.

Douăzeci de microbuze vor fi repartizate localităţilor din judeţ, în funcţie de necesităţile identificate de primari şi într-o ordine de priorităţi stabilită de Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov în urma unei analize bazate pe indicatori educaţionali.

JTTI
Agromar
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Monumente funerare
Moveos

„Termenul de implementare a contractului este de trei ani. În perioada imediat următoare, specialiştii executivului judeţean vor începe procedurile privind întocmirea documentaţiilor pentru lansarea achiziţiei. Acest contract finanţat prin AFM vine să completeze proiectul „Microbuze verzi în şcolile din judeţul Braşov”, în baza căruia Consiliul Judeţean Braşov a accesat peste 35,9 milioane de lei pe Componenta C15 – Educaţie din PNRR, pentru achiziţia unui număr de 28 de microbuze şcolare electrice”, se precizează în comunicatul Consiliului Județean Brașov.


Apreciază
Distribuie