CSM Făgăraș are un nou antrenor, venit de la Călărași

foto: Sebastian Tătaru / MEDIAFAX

Adi Petrea preia postul de antrenor al CSM Făgăraș, înlocuindu-l pe Liviu Andrieș.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani promite că rezultatele nu vor întrârzia să apară, așa cum s-a întâmplat și la Dunărea Călărași.

„Ca jucător m-a definit performanța, lucru pe care-l doresc si ca antrenor. […] Am acceptat provocarea propusă de președintele clubului CSM Făgăraș cu încrederea că vom reuși să îndeplinim obiectivele propuse. Sunt foarte convins că la Făgăraș – cum și la Călărași când am preluat echipa de pe locul 10 – cu multă muncă, disciplină și seriozitate din partea tuturor, rezultatele nu vor întârzia să apară. În perioada imediat următoare urmăresc să dezvolt încrederea jucătorilor, relațiile dintre ei, ajungând la conceptul de echipă. E foarte important ca jucătorii să fie încrezători în valoarea pe care o au și hotărâți să domine orice adversar, e fundația necesară pentru o construcție stabilă în sport”, a declarat Adi Petrea pentru handbalvolei.ro.

Sumi Agro - Mospilan
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Reno Depo
Proaspat Alb
Monumente funerare
Florian Shaorma

Noul antrenor preia echipa de pe penultimul loc în clasament, după 10 etape în care făgărășenii au acumulat 5 puncte. Acesta va conduce formația, pentru prima dată, în partida oficială programată miercuri, la Făgăraș, împotriva vicecampioanei Steaua București.


Apreciază
Distribuie