Cu microbuzul la furat de lemne

Doi tineri din Victoria, unul de 24 şi celălalt 30 de ani, au fost surpinşi de poliţiştii postului de Poliţie Ucea în timp ce transportau lemne pe care le-au furat de pe raza unui composesorat din comună. Protagoniştii furtului se numesc B. Alexandru şi P. Gheorghe.

Aceştia au încărcat în autoutilitara marca Fiat mai multe lemne de esenţă fag ce proveneau din composesoratul Silea al satului Ucea de Sus, mai exact de pe drumul de acces spre composesorat, din rampa pădurii. În urma măsurării cantităţii de lemn sustras aflat în microbuz în prezenţa lucrătorului silvic, a fost depistată o cantitate de 2,5 metri cubi lemn de fag tăiat la o lungime de un metru.

Moveos
Demgy - locuri de munca
Spalatoria GPC
La Turcu
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Proaspat Alb

„Celor doi le-au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat, iar în prezent sunt cercetaţi în stare de libertate.  La verificarea actelor şoferul nu a putut face nici dovada că posedă permis de conducere, motiv pentru care este cercetat penal şi pentru conducere a unui autovehicul fără a poseda carnet”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Făgăraş, cms. şef Claudiu Bulborea.


Apreciază
Distribuie