Fiul şi-a băgat în spital tatăl

Respectul şi cinstea se pare că au devenit din ce în ce mai rare în societatea actuală, mai ales atunci când printre certăreţi sunt chiar membri ai aceleiaşi familii. Într-o gospodărie din Ohaba, fiul şi-a băgat în spital tatăl din cauza unor neînţelegeri cu privire la veniturile familiei.

L. Ştefan din localitatea Ohaba, a sesizat poliţia prin 112 despre faptul că a fost agresat fizic de fiul său, L. Ionuţ. O echipă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Şercaia şi din poliţişti ai Postului de Poliţie Şinca s-a deplasat la faţa locului constatând faptul că băiatul l-a lovit în zona capului pe părintele său cu un lemn de aproximativ 50 cm.

Partea vătămată a fost internată la Spitalul din Făgăraş pentru îngrijiri medicale, însă de aici o ambulanţă l-a transportat la Spitalul Judeţean din Braşov pentru mai multe investigaţii.

Spalatoria GPC
Moveos
JTTI
Monumente funerare
Florian Shaorma
Amanet King Onix

Din primele cercetări se pare că bărbatul a suferit mai multe traumatisme necesitând spitalizare pentru mai multe zile. În prezent cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, iar în cauză s-a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe.


Apreciază
Distribuie