Cu permisul anulat și cu alcool „la bord”, prins la volan în cartierul Galați

Un bărbat din comuna Jibert a fost depistat la volanul unei mașini în cartierul Galați din Făgăraș, deși avea permisul anulat. Șoferul băuse și alcool.

Polițiștii făgărășeni au oprit un autoturism, vineri, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Jibert, pe strada Gheorghe Doja. În urma verificărilor, aceștia au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

De asemenea, pentru că cel oprit prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0.57 mg/l.

Florian Shaorma
JTTI
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Liceul Senchea

„Față de cele constatate, s-a dispus conducerea persoanei la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate concentrația de alcool existentă în organism. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducre și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, transmite IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie