Cum să reducem consumul de CO2

Dacia Sapatoru, Compartimentul Energetic

Dacia Sapatoru, Compartimentul Energetic

Luni, la Fundaţia „Negru Vodă”, făgărăşenii sunt invitaţi să asiste la discuţii pe marginea reducerii consumului de CO2 şi a îmbunătăţirii calităţii vieţii. Evenimentul începe la ora 16.00, iar intrarea este liberă, spune Dacia Săpătoru, şefa Compartimentului Energetic din Primăria Făgăraş.

„Luni, 25 noiembrie, la Fundaţia „Negru Vodă” va avea loc un eveniment ce vizează în mod direct reducerea emisiilor de CO2 şi dezvoltarea unui mod de viaţă durabil. Primăria Făgăraş organizează evenimentul în parteneriat cu Asociaţia Municipiilor din România”, explică Dacia Săpătoru.

Primarul va lua cuvântul în deschidere, iar apoi va fi prezentată în restrospectivă evoluţia colectării selective la Făgăraş din anul 2008 şi până astăzi. Va fi urmată de un seminar de educaţie estetică şi design interior susţinut de muzeograful Adriana Imbuzan. După ora 17.00, elevii de la „Dr. Ioan Şenchea”, cei de la „Radu Negru” şi copiii de la Clubul AVE vor susţine momente artistice cu circuitul apei în natură şi vor oferi exemple de eficienţă energetică, implementate de ei acasă.

Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Demgy
Sumi Agro - Shigeki
BPM - excavatorist
Monumente funerare

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie