Cupu a devenit vicelider Cartel Alfa

Noul vicelider al filialei Cartel Alfa Braşov este de câteva zile făgărăşeanul Lucian Cupu. Filiala braşoveană nu mai avea vicelider din luna aprilie, de când Dorel Drăgan a trecut în nefiinţă, şi el tot făgărăşean. Postul a rămas vacant până la organizarea alegerilor pentru ocuparea lui.

Vineri, 18 octombrie, la alegerile care s-au desfăşurat la sediul filialei din Braşov, funcţia i-a revenit celui care a fost coleg cu Dorel Drăgan la Sindicatul Nitramonia-Rompiro din Făgăraş, Lucian Cupu. Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi. Mandatul are o durată de 4 ani.

„Este mai puţin importantă perioada pe care se întinde mandatul, este important cum îmi voi reuşi să-mi fac treaba şi sper ca prin munca pe care o voi face să nu înşel aşteptările celor care m-au ales”, spune Lucian Cupu.

Monumente funerare
Reno Depo
BPM - excavatorist
Florian Shaorma
Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN
Demgy

Filiala Cartel Alfa Braşov cuprinde toate sindicatele din judeţul nostru. Lucian Cupu este responsabil pe zona Făgăraş-Victoria. Noul vicelider este obişnuit cu munca sindicală din 1996, de când a intrat într-un sindicat pentru prima dată. În 2003 devine liderul Sindicatului Liber Nitramonia-Rompiro, iar de atunci şi până acum şi-a păstrat această funcţie, fiind ales de trei ori.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie