Din trafic: băut la volan sau pe motoscuter fără permis de conducere

Nicio zi fără infracţiuni la codul rutier, în Ţara Făgăraşului!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, în dimineaţa de miercuri, 6 noiembrie, un tânăr care conducea un autoturism chiar dacă băuse.

Şoferul de 21 de ani se deplasa pe str. Doamna Stanca în momentul în care a fost oprit de poliţişti. La testarea cu alcool-testul, rezultatul a fost 0,66 mg/l alcool pur, potrivit buletinului de presă al IPJ Braşov.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei dar s-a ales şi cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Bikeathon 2020
Monumente funerare

Încă un alt bărbat s-a ales cu dosar penal, acesta însă pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Conform aceleiași informări a IPJ, cadrele de poliție din Voila au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 48 ani care conducea un motoscuter pe raza localității Ucea de Sus, marți, 5 noiembrie. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Apreciază
Distribuie