Dragnea se ia la trântă cu Comisia UE

foto: capital.ro

Mișcare disperată a lui Liviu Dragnea, care dat în judecată Comisia Europeana la Tribunalul UE de la Luxemburg, anunță Ziare.com.

Liderul PSD vrea astfel să ajungă la anularea raportului OLAF (Oficiul european antifraudă) care a constatat frauda cu fonduri europene în dosarul Tel Drum, raport pe baza căruia DNA l-a inculpat într-un dosar.

Într-o acțiune de 40 de pagini, șeful social-democraților acuză că Oficiul european nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat, prezumția de nevinovăție cu ocazia realizării Raportului, care ar fi fost întocmit cu încălcarea regulilor de bună administrare a justiției. Juriștii consultați de Ziare.com afirmă că acțiunea lui Liviu Dragnea împotriva CE este inadmisibilă și reflectă o mare disperare: „Dragnea crede ca la Tribunalul UE este ca la CCR”.

Qi Meridian
Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
RIM Fam

Procurorii DNA au anunțat, în luna noiembrie, că el este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Teleorman.


Apreciază
Distribuie