Drum cu trei straturi de asfalt

Anul acesta va fi terminată asfaltarea Drumului Judeţean 125 P, care face legătura între Cârţişoara – Transfăgărăşean – Ucea de Sus. Este un drum cu două benzi de 11 km, din care la ora actuală mai sunt defăcut un singur kilometru şi două poduri.

O firmă de la Sibiu lucrează intens în aceste zile pentru a termina în sfârşit lucrarea, începută cu 3 ani în urmă. „Ar mai fi de făcut din drumul respectiv doar partea de intravilan de la Cârţişoara, un pod peste pârâul Cârţişoara şi al doilea pod peste pârâul Seaca. În august este termenul final pentru execuţie. Banii provin de la Guvernul României, iar lucrarea este executată în proporţie de 80%,” explică edilul de la Cârţişoara, Dorin Magda.

JTTI
Brutaria Dragus
Liceul Senchea
Florian Shaorma
Agromar
Monumente funerare
Victoria Federal IFN

O parte din drumul judeţean a mai fost asfaltată în trecut, restul n-a văzut asfaltul niciodată. Tocmai de aceea, pe anumite porţiuni a trebuit să se facă şi fundaţie la drum. Este unul dintre puţinele drumuri judeţene pe care într-o singură etapă s-au turnat trei straturi de covor asfaltic. Cristina Cornilă 


Apreciază
Distribuie