Premiaţii Festivalului ,,Buna Vestire”

Corul comunei Sambăta de Sus

Ieri a avut loc la Viştea de Sus Festivalul de Cântări Bisericeşti ,,Buna Vestire”. Din cele 9 coruri parohiale participante, trei s-au întors acasă cu premiile aferente locurilor I, II şi III. Iată ce spune organizatorul Festivalului, fostul primar Gheorghe Tabără:

,,A fost o ediţie foarte, foarte reuşită, calificată aş spune, mai deosebită decât celelalte. Am avut 9 formaţii în concurs şi toate au venit bine pregătite. Dar s-a detaşat Şinca Nouă şi a luat premiul I. Pe locul II s-a clasat corul din Gura Râului, o formaţie care la noi n-a mai fost prezentă în anii trecuţi. Au fost foarte mulţi în formaţia corală parohială, vreo 60 de persoane, dintre care vreo 20 au fost copii. Pe locul III a fost o formaţie corală tot nouă, care n-a mai fost până în acest an, corul de la Biserica Sfinţii Mihail şi Gavriil din Sibiu.”

Premianţii au primit diplome şi premii băneşti, iar celelate 5 coruri au luat diplome de participare. La ediţia de anul acesta a fost organizat şi un concurs de recitat poezii pentru cei mici. A luat premiul I elevul Ovidiu Oprea, din clasa a VI-a, de la Crihalma, care s-a remarcat cu poezia ,,Potrirul” de Nichifor Crainic.

Florian Shaorma
Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI
Agromar
Amanet King Onix
Liceul Senchea
Victoria Federal IFN

Vă reamintesc că Festivalul ,,Buna Vestire” este unicat în Ardeal, fiind înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). Cristina Cornilă


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Fotografia nu este deloc la obiect, in acest an la festival Sambata de Sus, nu a participat deloc, nici Apuseana, nici Rasariteana, iar daca ati fost acolo, doar atat ati putut spune?

Comentariile sunt închise.