Drumul Ruşinii intră în reparaţii săptămâna viitoare

Drumul Sercaia - Hoghiz

Drumul Sercaia - Hoghiz

Licitaţia pentru repararea Drumului ruşinii în intravilanul localităţilor dintre Comăna şi Hoghiz s-a încheiat. La licitaţie s-au prezentat şapte ofertanţi şi a fost aleasă cea cu preţul cel mai mic, respectiv firma Morani din Zărneşti. Deşi costul final al lucrărilor se va ridica la 9 milioane de lei, Consiliul Judeţean are bani doar să demareze lucrările, respectiv suma de 6,4 milioane de lei. Aceştia provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale. drumul-sercaia-hoghiz

Şeful Consiliului Judeţean Braşov a declarat că săptămâna viitoare vor începe lucrările. Întregul drum DJ 104 are o lungime de 24 de kilometri, dar această licitaţie permite doar asfaltarea porţiunilor de pe sate.

Firma care va reface şoseaua este aceeaşi cu firma care a contestat două licitaţii în luna septembrie la Făgăraş, resfectiv lucrările de asfaltare a cartierelor Câmpului şi Negoiu, după ce a fost declarată necâştigătoare de către Primăria Făgăraş. Societatea a făcut oferte sub 80% din costul propus de administraţie, în cazul ambelor cartiere, iar edilii s-au temut că lucrările vor fi de proastă calitate.

BPM - excavatorist
Demgy
Reno Depo
Victoria Federal IFN
Sumi Agro - Kaishi

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie