Eșec administrativ: Cornul și laptele nu ajung în școli până la finalul anului! Consiliul Județean Brașov dă vina pe primării

foto: ziarmm.ro

Elevii din tot județul Brașov nu vor primi cornul și laptele, oferite prin program guvernamental, mai devreme de luna decembrie. Iar produsele vor ajunge în școli anul acesta numai dacă nu vor fi întâmpinate probleme la achiziționare. Vina este a primăriilor, spune Consiliul Județean Brașov.

Fiecare localitate trebuia să emită hotărâri de Consiliu Local prin să-și dea acordul ca administrația județeană să lanseze licitația pentru achiziție la comun, spun autoritățile județene.

„Am început procedură de achiziție pentru programul cornu și laptele. A fost o procedură destul de dificilă să primim răspunsul de la cele 58 de localități din județ care să ne spună dacă doresc să organizeze în regie proprie acest program sau doresc să facă prin intermediul Consiliul Județean, pentru că fiecare localitate ar trebui să treacă prin Consiliul Local propriu această decizie. În acest moment am centralizat toată informația din 58 de localități, una e vorba de municipiul Brașov, desigur, dorește să facă asta în regie proprie”, a declarat vicepreședintele CJ Brașov, Ciprian Sterpu, pentru Radio România Brașov.

Belvedere - revelion 2023
Amanet King Onix
Florian Shaorma
JTTI
Dentistry Tour - dr. Monica Paler
Monumente funerare
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Cabinet ORL

Autoritățile județene speră ca în două luni să fie implementat programul, dar doar dacă nu vor exista contestații la procedura de licitație, a precizat Ciprian Sterpu.


Apreciază
Distribuie