EXCLUSIV | Andreea Esca, la Cincșor: „M-a dus cu gândul la Viscri”

foto: instagram.com/andreeaesca/

Andreea Esca s-a aflat în vizită la Casa de oaspeți din Cincșor, în weekend, după ce s-a lăsat convinsă de prieteni.

Vedeta PRO•TV a venit în „satul uitat de lume”, cunoscut pentru biserica evanghelică fortificată și pentru fosta școală – restaurată și transformată într-o casă de oaspeți, odată cu fosta parohie, de Carmen Schuster.

Andreea ne-a mărturisit, în exclusivitate, că este obsedată de restaurarea clădirilor din Ardeal, iar ce a văzut la Cincșor a dus-o cu gândul la Viscri, satul care l-a fermecat pe Prințul Charles al Marii Britanii.

„Niște prieteni mi-au povestit de Casa de oaspeți din Cincșor așa de frumos încât m-au convins să dau o fugă, și bine au făcut. Pentru mine, care sunt obsedată de păstrarea tradițiilor și refacerea, restaurarea caselor din Ardeal, a fost o mare bucurie să descopăr acest loc. M-a dus cu mintea la Mălâncrav (Sibiu) și Viscri și alte exemple de Românie îngrijită de oameni cu gust și educație, cărora le pasă de ce vor lăsa în urmă, de cum arată satele din care se trag și care au înțeles cum se cuvine potențialul economic al zonei. I-am cunoscut și pe proprietari și am simțit imediat pasiunea din care s-a născut acest proiect minunat. Ce frumos! Ce bine! Le mulțumesc!”, ne-a declarat Andreea Esca.

Mobila SH
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Spalatoria Aqua Carpet
JTTI
Sumi Agro - Mospilan
Firma servicii renovare

Postările vedetei cu fotografiile realizate în Țara Făgărașului au strâns peste 6.000 de like-uri pe Instagram și Facebook, promovând zona.

Jurnalista calcă astfel pe urmele Prințului Charles, cel mai mare promotor al Transilvaniei, aflat într-o vizită privată la Cincșor, în anul 2015.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie