Incident tras la indigo. O minoră a încercat să fugă de acasă

Poliția Locală a oprit din nou, la timp, o minoră care încerca să fugă de acasă. Voia să plece tot în Moldova, tot cu iubitul, pe care îl cunoscuse tot pe internet.

Adolescenta, din Porumbacu de Jos, și tânărul, din județul Iași, au fost împiedicați de o patrulă, noaptea trecută, să urce într-un tren din Gara Făgăraș.

„O patrulă, aflându-se în zona gării, a identificat o fetiță de 15 ani din satul Sărata din comuna Porumbacu, județul Sibiu. Era însoțită de un individ de 22 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook și intenționau să ia un tren înspre Moldova. S-a discutat cu Poliția orașului Avrig care avea deja înregistrată deja o plângere cu privire la dispariția fetei”, ne-a declarat Lucian Petri, directorul Poliției Locale Făgăraș.

Spalatoria GPC
Victoria Federal IFN
Demgy
Florian Shaorma
JTTI
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Părinții minorei au fost anunțați de autorități, iar tatăl s-a deplasat la Făgăraș și a luat-o în custodie în jurul orei 3.00.

Incidentul parcă este tras la indigo. O altă tânără, tot de 15 ani, însă din Victoria, a încercat să fugă de acasă în urmă cu două săptămâni. Cunoscuse pe internet un bărbat din Moldova, care o însoțea când a fost oprită de polițiștii locali.


Apreciază
Distribuie